Sărbătoarea Corului Bisericii “Alfa și Omega” Turda – Dumincă, 8 Mai, 2016


În anul 1973, cu ocazia sărbătorii Paștelor, Corul Bisericii Penticostale “Alfa și Omega” Turda a cântat pentru prima dată în slujba din adunare.

După 43 de ani de la acel început, pregătim cu multă dragoste și bucurie, un moment aniversar la care să ne revedem, să depănăm amintiri, să cântăm împreună, să ne rugăm lui Dumnezeu și să ne bucurăm în Domnul. Vrem să fie această sărbătoare organizată tot cu ocazia Paștelor.
Invităm pe toți cei care ați fost coriști în biserica noastră, în lunga perioadă a dirijorului Vasile Bordea, urmând cu perioadele dirijorilor Isak Tothăzan și Lucian Cazacu, să fiți alături de noi la această mare sărbătoare.

În data de 1 și 2 Mai 2016 celebrăm Paștele în Romania. Vă invităm pe toți foștii coriști, plecați din țară, să vă întoarceți acasă în vizită cu această ocazie. Apoi, în Duminica următoare, în data de 8 Mai 2016, să ne bucurăm împreună la marea sărbătoare aniversară a Corului Bisericii.

Dorim însă ca sărbătoarea aceasta a coriștilor să nu fie doar în ziua de Duminică, data de 8 Mai. Intenționăm să petrecem un timp împreună câteva zile cu toți coriștii de odinioară și familiile lor, care vor veni să participe la acest eveniment.

De aceea, vom merge nu foarte departe de Turda, într-o zonă pitorească la munte, să avem și un timp pentru repetiții și părtășie spirituală, pentru depănat amintiri și puțină relaxare. Din data de Miercuri 4 Mai 2016, după-masă/seara și până în data de Vineri sau Sâmbătă, 6 sau 7 Mai 2016, vom petrece un astfel de timp la Mărișelu, judetul Cluj, în vederea pregătirilor finale ale sărbătorii din Duminca de 8 Mai 2016.

Dorim ca după fiecare din cele două programe de dimineața și respectiv seara, în data de 8 Mai 2016, să servim masa împreună cu toți coriștii și familiile lor, la un loc special amenajat.

Avem pe lista celor care au fost coriști în această perioadă amintită, un număr de 136 de frați și surori care se află în Romania, SUA, Canada, Spania, Germania, Austria, Irlanda, Italia și Australia.

Vă rugăm să confirmați intenția de participare la sărbătoarea noastră prin:

e-mail la adresa mdetesan55@gmail.com

prin telefon la Vasile Bordea (RO)

prin telefon la Tabita Zemora (USA)

Deasemenea, pentru detalii, cei din SUA și Canada puteți lua legatura cu Tabita Zemora din Phoenix, AZ. Ceilalți puteți să contactați și pe Vasile Bordea. Numărul lor de telefon este ușor de obținut.

După ce avem confirmările, vom comunica alte detalii despre proceduri. Deocamdată vă invităm să luați în considerare această invitație cu dragoste și să vă planificați astfel un mic concediu aici unde odată și pentru voi era “acasă”.


Cu multă dragoste, în numele bisericii penticostale “Alfa și Omega” Turda,
D. Mircea Deteșan